Legale voorkennis?
Wie weet.
Wel 16 jaar achter elkaar
>100% rendement
)*

Het trendkanaalsysteem stamt uit de jaren zestig en was een handmatig systeem. In 1992 zag de auteur kans het te automatiseren. Het werd een dusdanig succes dat hij jaren achtereen achtervolgd is door allerlei financiële instanties om het te verbieden. Terecht uit hun oogpunt wellicht, want de correctheid van de voorspellingen was beangstigend goed. Uiteindelijk bleef het bij zeer kostbare pesterijen. Maar het trendkanaalsysteem bestaat nog steeds...

Het trendkanaalsysteem heeft een aantal mensen rijk gemaakt. Er is een aantal keren geprobeerd een kopie te vervaardigen maar dat is voor zover bekend niemand gelukt. Hoewel, zou u het aan de grote klok hangen als het u gelukt was? Nee toch? De door ons gebruikte techniek gaan we ook niet vrijgeven, hoewel we er ooit een heel leuk bod op gehad hebben.

Het trendkanaalsysteem voorspelde ELKE crash vanaf 1900 minstens een week tevoren.

Het trendkanaal systeem heeft als grote voordeel dat het heel inzichtelijk is. Het is niet nodig om allerlei complexe signalen in nog lastiger grafieken te kunnen herkennen. De koop- en verkoopmomenten springen overduidelijk naar voren en zijn door iedereen te herkennen.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de wereld van de trendkanaalanalyse. Een spreadsheet om het uit te proberen is eventueel te downloaden als u interesse hebt om zelf te gaan experimenteren.De link naar deze spreadsheet vindt u in het boek.

In de loop van 2013 zal ons oude trendkanaalsysteem weer volledig beschikbaar zijn voor alle grote indices in de wereld. Het systeem wordt Engelstalig en zal wereldwijd in een abonnementsvorm worden aangeboden. Daarbij zullen 250 mensen per maand het systeem kunnen gebruiken. Na de normale afwachtende en wantrouwende periode in het begin zullen deze 250 posities snel bezet zijn door mensen die het trendkanaalsysteem geprobeerd hebben.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over trendkanaalanalyse is niet anders.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist geen enkele voorkennis op het gebied van beleggen. Binnen een uur kunt u iedere discussie over trendkanaalanalyse aan.

Meer weten? De trendkanaalanalyse techniek is voor de korte termijn bedoeld en wordt vooral gebruikt in combinatie met opties. Als u meer wilt weten over opties dan vindt u in de overige boeken in deze serie zeer uitgebreide informatie over allerlei toepassingen waar het opties betreft.

Het boek "Trendkanaal, de legale vorm van voorkennis" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Alle titels waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 30 pagina's A4, en is puur feitelijk opgezet. Dus geen overbodige onzin maar met informatie die direct te gebruiken is. Aan opvulling om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet.
trendkanaalanalyse

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "Trendkanaal, de legale vorm van voorkennis" gewoon achteraf via uw bankrekening. U wordt na uw bestelling via een email die u ontvangt direct naar de webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt dus met enkele minuten over het boek beschikken.

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Dit soort technieken haalt heel veel giswerk uit het beleggen en het is geschikt voor alles waar je in kunt handelen en waarbij je aan dag- of weekkoersen kunt komen. Het werkt bijvoorbeeld ook uitstekend voor cryptogeld zoals bijvoorbeeld Bitcoin. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek stelt het ongeëvenaarde trendkanaalsysteem aan u voor. U zult ervan overtuigd raken dat u deze analyse techniek moet leren gebruiken.

U krijgt een stuk zekerheid bij uw beleggingsbeslissingen dat u op geen enkele andere manier zult krijgen.

Als u de juiste conclusies uit trendkanaalgrafiek kunt trekken krijgt u al snel een voorsprong op andere beleggers.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek zal niemand die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat meer willen missen als hij eenmaal door heeft welke indrukwekkende potentie er in de simpel ogende grafieken verscholen zit!

)* Op basis van verwachtingen die 1 week tevoren in het blad "Compass Charts" werden gepubliceerd en waarbij gehandeld werd in optiecontracten (uitsluitend gedekte posities met vast en bekend risico). Het slechtste jaar was 130%. Het beste jaar 624%.


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50