Goede beleggers lezen grafieken alsof ze een spannend boek zijn.
En wat leest u er in?

Grafieken lezen is een onmiskenbaar stuk kennis van elke belegger. Er is inderdaad heel veel uit te halen. Maar dan is het wel noodzakelijk dat je eerst weet hoe de diverse grafieken tot stand komen en wat de achtergrond er van is.

Pas als we dat kunnen dromen is de volgende stap de interpretatie van de verschillende grafieksoorten om er betrouwbare koop- en verkoopsignalen aan te ontlenen.

Binnen een uur kent u de geheimen van elke soort grafiek.

Sommige grafieken zijn relatief simpel en zijn ook in elk spreadsheetprogramma terug te vinden. Anderen, zoals de KagiChart, Three Line break en de lastige lijkende maar eigenlijk juist simpele Point and figure charts vinden we alleen in de wat meer gespecialiseerde software terug. Maar ook dan is het goed te weten waar we nu naar kijken en hoe dat tot stand komt.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de fascinerende wereld van de getallenreeksen in combinatie met aandelenkoersen. Of u er in gelooft of niet, het zal uw blikveld op het gebied van aandelenanalyse in elk geval een stuk verruimen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over met maken van grafieken.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist geen enkele voorkennis op het gebied van beleggen. Binnen een uur praat u mee over het onderwerp.

Meer weten? Wilt u meer weten over een bepaald type grafiek? In de overige boeken in deze serie vindt u meer diepgravender informatie.

Het boek "het maken en lezen van grafieken" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 24 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet.
grafieken lezen

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek is een onmisbare basis als u met technische analyse aan de gang wilt. Door de goede aandelenanalyse die daarmee mogelijk is, verdient u waarschijnlijk leuk geld.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een bepaald fonds goed in elkaar zit omdat de informatie die in de grafieken zit nu ook voor u ter beschikking komt.

Als u goed met grafieken over weg kunt en ze moeiteloos kunt lezen en interpreteren, dan krijgt u al snel een voorsprong op andere beleggers.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die wil weten welke informatie er in die grafieken verscholen zit!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50