Het geheim van de unieke kracht van moderne tradingsystemen onthuld!

Computers beleggen beter dan mensen. Dat weet u waarschijnlijk ook. En "trading" kunnen ze al helemaal veel beter omdat ze zonder emotie handelen, dit in tegenstelling tot de meeste mensen. Maar ook de computerhandel is nog lang niet volmaakt en dus blijft de mens een belangrijke schakel in het tradingproces. En dat zal hij nog wel een tijdje blijven ook.

Moneymanagent en de psychology van de belegger zijn de doorslaggevende factoren bij het al dan niet realiseren van rendement. Moneymanagement is daarbij aardig te automatiseren, psychologie is dat eigenlijk per definitie niet. Dus moet een tradingsysteem erop gericht zijn de psychologische belasting van de gebruiker van het systeem tot een absoluut minimum te reduceren zodat deze gebruiker geen gekke dingen gaat doen die hem heel veel geld kunnen gaan kosten.

Een effectief tradingsysteem voldoet aan hoge eisen qua selectie, timing, moneymanagement en ondersteuning van de gebruiker ervan..

Voor de juist timing is een tradingsysteem voorzien van een adviesmodule dat de aankoopmomenten bepaalt en van een exitmodule dat bepaalt wanneer een transactie afgesloten MOET worden. Met de nadruk op MOET, want dat afsluiten kan ook het nemen van een pittig verlies betekenen. Zeker als de trader zijn moneymanagement verwaarloost, wat in de praktijk nog al eens gebeurt, gek genoeg vooral als deze trader een tijdje succesvol is geweest. Dat maakt onvoorzichtig en overmoedig.

De meeste tradingsystemen zijn ook geschikt voor simulaties. Sommige ook voor optimalisaties maar die zijn vooral bedoeld voor dagdromers die zichzelf graag rijk rekenen. Met de dagelijkse praktijk hebben deze geoptimaliseerde zaken niet veel van doen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen. En dit boek over tradingsystemen past exact in die reeks. Het boek vertelt u de essentie over tradingsystemen. Niet meer, niet minder. Gewoon wat u weten moet.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen bijzondere voorkennis op het gebied van trading of beleggen. Gezien de doelgroep van dit boek, de wat meer gevorderde belegger, zullen er niet veel onbekende termen in voorkomen.

Meer weten? Veel van de onderwerpen die in dit overzichtsboek aan de orde komen worden in andere delen van deze boekenserie meer diepgravend uitgewerkt. Dus wilt u meer weten, kijk dan eens rond tussen de verschillende titels onderaan deze pagina.

Het boek "tradingsystemen" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. De boekenserie was namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komt nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 48 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan dergelijke overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
tradingsystemen

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs van dit boek.

Dit boek kan iedereen aan de noodzakelijke eerste kennis van tradingsystemen helpen. Een goed tradingsysteem kan in combinatie met goed moneymanagement (waar in het boek op wordt ingegaan) goed geld opbrengen. Toch kost dit boek met dergelijke mogelijkheden maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren. Het kan zelfs nog goedkoper, zie daarvoor onderaan de pagina.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal geprint of gedrukt boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook steeds percentage aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument. En de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er zo voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die verder niet noodzakelijke kosten houdt u gewoon in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het digitale boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar voor deze prijs alleen in NederlandVerzenden naar het buitenland kan natuurlijk altijd maar dan moeten we even overleggen wat de prijs wordt. U moet in alle gevallen even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het geprinte boek naar toe moet sturen.

Er komt €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe. Het digitale exemplaar heeft u dan al en ook dat blijft natuurlijk gewoon uw eigendom.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van handel in opties, termijncontracten en dergelijke bijbrengt.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit en dat de langere termijn beleggingen goed ondersteund worden met constructies voor de korte termijn. U kunt zeer kostbare fouten door het lezen van dit boek voorkomen.

Geautomatiseerde technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren. Uw geautomatiseerde systeem vertelt u precies wat u moet doen en heel vaak is dat het tegengestelde wat u eigenlijk op korte termijn zou willen doen. Dat soort snelle en impulsieve beslissingen zijn maar zelden goed.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve handelsstrategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50