U krijgt met Trendkanalen toegang tot de meest krachtige hulpmiddelen op het gebied van Technische analyse.

Veel mensen beschikken best over de nodige theoretische kennis van opties, bijvoorbeeld door het lezen van het eerste deel uit de serie optieboeken, maar dan komt al snel de vraag op hoe die kennis uit dat boek nu in geld om te zetten. Hoe we daar een basis voor kunnen leggen vinden we in het boek over trendkanalen deel 1. Overigens is de kennis uit dat boek bij de opzet van dit boek als bekend verondersteld dus als u dat nog niet gelezen hebt, is dat aan te raden. Beide boeken zijn samen tegen een nog verder gereduceerde prijs te koop zoals u elders op deze pagina kunt lezen.

Als we goed met trendkanalen uit de voeten willen dan is het handig om over wat meer praktische detailkennis te beschikken. Deze detailkennis vindt u in dit boek.

U weet dat trendkanalen en opties een ijzersterke combinatie vormen.

Algemene kennis van opties is dan ook zeer aan te raden naast de inhoud van dit boek, bijvoorbeeld met Optie Fundamenten I.

Smoothing. Het "gladstrijken" van verschillende curven die we in de wereld van de trendkanalen tegenkomen.

Hefboomeffect. Het hefboomeffect of "leverage"is de grote kracht en tegelijkertijd het grote gevaar van opties. U leert het te gebruiken in uw voordeel omdat trendkanalen de aankoopmomenten prima aangeven.

Winstnemen Winstnemen is een belangrijk iets. Met dit boek leert u waar u winst en verlies moet nemen. Geen gis- en gokwerk maar keiharde koersen waarop actie genomen moet worden.

Koerspatronen.U leert een aantal koerspatronen kennen die de u laten zien waar een trendomkeer wordt bevestigd of zelfs sterk bevestigd.

Er gebeurt iets.... Trendkanalen zijn uitstekend geschikt om te signaleren dat er iets geks op de markt aan de hand is, zodat u vr ieder ander al actie kunt nemen. U krijgt een verbazende voorsprong op uw collegabeleggers die deze techniek nog niet gebruiken.

Het boek "Trendkanalen II, meer voorkennis met trendkanalen" is het tweede deel van onze boekenserie over werken met trendkanalen, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2020/2021 zullen alle titels over beleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer zowel in een downloadable versie als weer in een geprinte versie.

Het boek trendkanalen 2 beslaat 37 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt door eerdere lezers in het algemeen als heel goed beschouwd.
trendkanalen II

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. De trendkanaaltechniek is buitengewoon effectief gebleken en is nog op veel plaatsen tot volle tevredenheid in gebruik. Toch kost dit boek met een dergelijke geldgenererende techniek maar 4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u een veelvoud van deze investering op kan gaan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor 4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er 13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus alle voordelen van het boek nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. De combinatie van opties en trendkanalen is echt supersterk. U leert met dit boek optimaal met deze vaak lastige en weerbarstige materie omgaan.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u optimaal de aankoop- en verkoopmomenten kunt bepalen.

U beperkt uw verliezen omdat u precies kunt zien waar u eventueel verlies dient te nemen

U maximeert uw winst omdat u precies kunt zien waar u optimaal winst kunt nemen.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u ook alle delen over opties gelezen hebt. Dan weet u aardig wat af van opties. Ga er maar van uit de mensen met verbazing uw gevoel voor de markt zullen bekijken.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek over een unieke vorm van handel in opties wil geen belegger die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat, missen!!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er 2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50