Een Al 130 jaar Populaire Techniek Voor Aandelenanalye
Met Een Voorspellende Waarde Tot 82% Is Totaal Ongeschikt Voor De Moderne Belegger, Toch?

Een techniek die rond 1880 lijkt te zijn ontstaan en die in de meeste moderne technische analyse software tot op de dag van vandaag voorkomt heeft zijn bestaansrecht wel bewezen zou je zo denken.

Toch kijkt het grootste deel van de beleggers er met grote verbazing naar en wat men niet snapt zal dan ook wel niet deugen.

Binnen een uur kent u het geheim van
de Point & Figure grafiek

En dat zou uw visie op dit op zich supersimpele analyseproduct wel eens drastisch in positieve richting kunnen veranderen. Realiseert u zich dat vr u er aan begint.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is?. Bijna elke softwarepakket biedt de mogelijkheden die voor Point and Figure nodig zijn. En dit boek levert u de basiskennis die ervoor nodig is

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig zijn ontwikkeld om in hooguit een uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over Point and Figure charting.

Gemakkelijk uitproberen. Vaak zult u al software hebben waar u deze grafieken op kunt maken. De software die gebruikt is voor de voorbeelden in het boek komt in 2013 wederom beschikbaar. En zo niet? Met een ruitjesblok van de HEMA en een potlood gaat het ook! 130 jaar geleden gebruikte men er ook geen computer voor...Zelfs het vliegtuig moest nog uitgevonden worden en dat zou ook nog 20 jaar duren. Dus oud is het. Dat is zeker.

Verbazend eenvoudig. Het aantal basis begrippen dat u er voor moet beheersen is op de vingers van n hand te tellen.

Betrouwbaar. Er zijn niet veel cijfers over de betrouwbaarheid van de signalen maar die er zijn zijn goed. Dit heeft deels te maken met het feit dat P&F meer voor de wat langere termijn is en de korte termijn ruis, die bij vrijwel elke technische analysetechniek voor veel foute signalen zorgt.

Het boek Point and Figure grafieken is het n deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 26 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is
Point and figure charting

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar 4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor 4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er 13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert geld op omdat u betere analyses kunt maken en uw aan- en verkopen ene stuk beter kunt "timen"

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een belegging te onderbouwen is.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Maar om die aanpak te kunnen doen is de kennis van dit boek natuurlijk wel wenselijk.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er 2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50