OPTIEFUNDAMENTEN III

 

Begrijpt u de prijsvorming van opties? Die lijkt soms heel bizar maar hier wordt het geheim onthuld waarom dat slechts zo lijkt

Stel dat u over de nodige kennis van opties beschikt, bijvoorbeeld door het lezen van deel I en deel II uit deze serie. Dan ontdekt u al snel dat de koersen van opties een eigen weg lijken te gaan. Met dit boek ontdekt u al snel dat die weg niet zo toevallig is maar gebaseerd is op een theoretische grondslag.

En dan is het toch wel erg handig om iets van de theoretische achtergrond te begrijpen.

Met de theorie achter de hand zijn koersveranderingen bij opties vanzelfsprekend in plaats van onbegrijpelijk

Met dit boek krijgt u inzicht hoe opties reageren op veranderingen in de omgeving, bijvoorbeeld in de onderliggende waarde, de rentestand, de iedere dag afnemende looptijd en dergelijke. Dat betekent dat u eenvoudig op koersveranderingen bij uw opties door die veranderingen in de omgeving kunt anticiperen. Een aantal onderwerpen die aan de orde gaan komen:

Volatility. De beweeglijkheid ofwel de volatility is een belangrijke prijsvormer van opties. We kennen volatility in verschillende varianten die u hier leert te berekenen.

Binaire systemen. De prijsvorming van opties komt uiteindelijk vanuit de boomstructuur die ontstaat uit de de dagelijkse koersvorming. Hier leert u de verschillende varianten kennen.

Voorspellingen. Hoe waarschijnlijk is het dat een optie een bepaalde waarde bereikt? Of hoe ver kan een optie in theorie komen binnen een bepaalde tijd? Vragen die u met dit boek leert te beantwoorden.

En dan alle Grieken. Opties hebben allerlei afgeleide kenmerken die met Griekse letters worden aangeduid. In dit boek komt u ze tegen en leert u wat u er mee kunt. Denk aan de Theta, de Gamma, De Vega en de Delta.

Neutrale posities. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van neutrale posities. Een veilige manier om uw aandelen te beschermen of optimaal van koersveranderingen te profiteren,

Optiespectrum. Het zogenaamde optiespectrum kijkt hoe ver een koers van een langlopend gemiddelde afwijkt om daarna aan te geven welke optiestrategie op dat moment de beste is.

Het boek Optiefundamenten III is het derde deel van onze boekenserie over beleggen in opties, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 48 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt in het algemeen als heel goed beschouwd. Enige kennis van wiskundige symbolen is aan te raden.
optiefundamenten III

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Met bijvoorbeeld een techniek als "averaging in" hebt u een supersimpele techniek, die zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief heeft getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u geld opleveren als u eenmaal een beetje doorziet welke factoren allemaal op de optieprijs van toepassing zijn en hoe ze die beïnvloeden.

Dit boek bespaart u veel geld. Als u weet hoe optieprijzen zullen reageren dan zult u het ook gemakkelijker krijgen met het zorgen voor de beste selectie.

U krijgt een stuk zekerheid omdat u bu echt begrijpt wat er allemaal op de optiemarkt gebeurt op het gebied van prijsvorming.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Met deze kennis gewapend zullen er weinig beleggers zijn die meer van de materie afweten dan u.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek op de handel in opties mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50