OPTIEFUNDAMENTEN II

 

Kennis van opties is belangrijk
Kennis hoe er geld mee te verdienen is nog veel belangrijker.

Veel mensen beschikken best over de nodige theoretische kennis van opties, bijvoorbeeld door het lezen van deel I uit deze serie, maar dan komt de vraag hoe die kennis in geld om te zetten.

Geld verdienen met opties is een verhaal apart. Dan komen we in de wereld van de handel met het grote aantal mensen dat toch wel erg graag iets aan u wil verdienen.

Hebt u de kennis die nodig is om
verantwoord in de optiemarkt te stappen?

Als u zelf nog vindt van niet dan zal dit boek u een stuk verder helpen. Optiefundamenten II is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met de handel in opties en niet zomaar bij een bank binnen willen stappen. Al is het maar omdat u ook wel weet dat de kennis van deze complexere producten er op het doorsnee bankkantoor ook volledig bij inschiet.

Selectie. Het selecteren van niet alleen de juiste optie maar ook de juiste klasse en serie zijn van groot belang en bepalen of u wint of verliest.

Hefboomeffect. Het hefboomeffect of "leverage"is de grote kracht en tegelijkertijd het grote gevaar van opties. U leert het te gebruiken in uw voordeel.

Winst/Verlies diagrammen. Optieconstructies worden meesten uitgelegd middels Winst/Verlies diagrammen. Die lijken lastig maar dat valt reuze mee als u weer waar u naar kijkt en na het lezen van dit boek weet u dat.

Omgaan met callopties. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van callopties, niet alleen gekocht maar ook geschreven om extra rendement op een portefeuille te verkrijgen.

Optiemaal gebruiken van putopties. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van putopties, niet alleen om voldoende beschermning van een portefeuille te verkrijgen maar ook om goedkoper aandelen te kunnen kopen.

Doorrollen. Soms gaat een aandeel de andere kant op dan u verwacht had. Dan moet u weten wat uw mogelijkheden zijn. Het zogenaamde doorrollen van opties is dan één van die mogelijkheden die u dan ook zeker in de vingers dient te krijgen.

Optieconversie. Callopties, putopties en aandelen zijn onderling uit elkaar te maken...We komen dan in de wereld van de synthetische aandelen en de equivalente optieposities. Iets waar een alerte belegger leuk geld in kan verdienen.

Het boek Optiefundamenten II is het tweede deel van onze boekenserie over beleggen in opties, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 44 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt in het algemeen als heel goed beschouwd.
optiefundamenten II

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverd

Wilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Met bijvoorbeeld een techniek als "averaging in" hebt u een supersimpele techniek, die zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief heeft getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. Opties kunnen prima alternatieven bieden voor aandelen, zoals u straks gaat zien. U leert optimaal met deze vaak lastige en weerbarstige materie omgaan.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u optimaal selecties maakt en hoe u deze vergelijkt met andere mogelijkheden zodat u altijd de beste kunt kiezen.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw vermogen zo beschermd kan worden en dat u ook toegang krijgt tot beleggingsmogelijkheden die u op dit moment niet heeft . En zekerheid is voor iedereen gewoon een prettig gevoel

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u alle delen gelezen hebt dan weet u aardig wat af van opties. Met een beetje geluk zelfs meer dan uw adviseur bij de bank want de kennis van niet-alledaagse producten is daar meestal uitermate gering.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek op de handel in opties mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50