OPTIEFUNDAMENTEN I

 

Opties Zijn Voor Veel Mensen
"Het Einde!"
Ofwel Van Hun kapitaal
Ofwel Als Prima Beleggingsmogelijkheid.
Het Kan Allebei.
Dat Beslist U Zelf.

Opties zijn ideaal voor verzekeringsconstructies en voor het verkrijgen van een hoger rendement op uw effectenportefeuille. Voor mensen die graag spannend leven zijn er vele speculatiemogelijkheden die kans geven op een zeer hoog rendement en het volkomen verlies van uw geld.

Maar als u na het lezen van dit boek weet wat u aan het doen bent is dat risico ook nauwelijks aanwezig.

Heel belangrijk voor een optiebelegger is kennis. Kennis, kennis en nog eens kennis. Want het is bijzonder gemakkelijk om met opties iets verkeerd te doen. Zeker als u "voorzichtig eens iets wilt proberen". Dat gaat fout. Gegarandeerd!

Hebt u de kennis die nodig is om
verantwoord met opties
te beginnen?

Vindt u zelf van niet? Dan is dit boek ideaal voor u. Het is bedoeld voor mensen die helemaal niets van opties afweten. Of er wel eens van gehoord hebben maar die toch het gevoel hebben dat het niet helemaal verantwoord is om in het diepe te springen.

Achtergronden. Niet het spannendste onderwerp maar wel goed om een gevoel te krijgen waar opties voor bedoeld zijn.

Opties zijn handel in rechten. Handel in rechten klinkt vaag. Dat is het in eerste instantie ook. Maar er zijn geweldige beleggingsconstructies en verzekeringsconstructies mee te bouwen.

De aankooprechten van de calloptie. Er kunnen vele redenen zijn waarom u nu nog niet koopt maar pas in de toekomst. Een calloptie verzekert u van een kooprecht.

Aandelen zijn leuk maar gevaarlijk. Aandelen kunnen in het niets verdwijnen. Daar zijn vele voorbeelden van. Daf, Fokker, Fortis, om maar eens een paar te noemen. Ze kunnen ook spectaculair dalen wat u minimaal een fors papieren verlies op gaat leveren. Met een putoptie dekt u zich in elk geval tegen deze problemen in.

Orders. Orders rond de handel in opties zijn er in vele soorten en maten. Zorgt u er wel voor dat u de juiste kiest? Een foutje kan verrassende effecten geven.

Er ontstaat geen geld op de Optiebeurs.
Dat betekent dat als u een optie koopt, iemand anders die optie verkoopt. Ontmoet in dit boek uw tegenstander, de schrijver van de opties. En dat is vaak een zeer ervaren specialist die graag geld aan u gaat verdienen.

Het boek Optiefundamenten I is het allereerste deel van onze boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 34 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is
optiefundamenten 1

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverd

Wilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Met bijvoorbeeld een techniek als "averaging in" hebt u een supersimpele techniek, die zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief heeft getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar 4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor 4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er 13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. Opties kunnen prima alternatieven bieden voor aandelen, zoals u straks gaat zien.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u een portefeuille kunt beveiligen zonder al te veel kosten, wat u bij een flinke val van de beurs (en de komen gewoon af en toe!) veel geld gaat besparen.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw vermogen zo beschermd kan worden en dat u ook toegang krijgt tot beleggingsmogelijkheden die u op dit moment niet heeft . En zekerheid is voor iedereen gewoon een prettig gevoel

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u alle delen gelezen hebt dan weet u aardig wat af van opties. Maar om die te kunnen begrijpen is de kennis van dit boek een absolute noodzaak

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er 2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50