U weet dat moneymanagement bepaalt of u winst of verlies gaat maken bij uw beleggingen?

Veel mensen gaan er van uit dat het selecteren van de juiste aandelen bepaalt of je winst of verlies gaat maken. Niets is echter minder waar...Deze selectie blijkt voor slechts 10% het resultaat te bepalen, waar goed moneymanagement goed is voor de helft.

Moneymanagement is eigenlijk meer risicomanagement en het bepalen van uw inleg. Deze twee factoren zijn namelijk doorslaggevend. Er bestaan een flink aantal technieken waarmee zaken als inleg en risico te optimaliseren zijn. Vooral het terugdringen van het risico op verlies is van het grootste belang.

Meer dan 20% verlies is nauwelijks meer terug te winnen!

Goed inzicht in wat u aan het doen bent met uw beleggingen en handel in derivaten is dan ook van het grootste belang. In dit boek vinden we dan ook zaken terug als Risico, Vuistregels voor risicobeperking, Gain, Tradingsysteem, Wiskundige verwachting, Kengetallen, Sharpe ratio, Z-score / vertrouwensfactor, Lineaire correlatie, Winst/Verlies ratio, Percentage winnende trades, Traders Edge, Drawdown, PRR, Systeemprofiel, Inzetpercentage, Fixed amount trading, Fixed fraction trading, Optimal f, Martingale trading, Optimale herbelegging, Het berekenen van het optimum, Het aantal contracten, Opties en optimal f, Risk of ruin, Compleet voorbeeld, Montecarlo simulatie, Gevoeligheid startmoment, Software

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over moneymanagement is niet anders. Over een uur weet u meer over risico, inlegpercentages en de hulpmiddelen om deze te berekenen dan menig beleggingsadviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen of het handelen in derivaten. De technieken die gebruikt worden worden vanaf de basis uitgelegd en vereisen geen wiskundige achtergrond.

Meer weten? r zijn nog meer boeken in deze serie en als u verder wilt leren op dit gebied dan zult u zien dat er ook op dat gebied nog wel iets te vinden is.

Het boek "moneymanagement" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 45 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie. Aan overbodige informatie om het boek nog wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverd

Wilt u een indruk van de inhoud van het boek "moneymanagement"? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikkenWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Het effect van moneymanagementtechnieken zal u zondermeer verbazen. Toch kost dit boek met een beschrijving van dergelijke technieken maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van risicobeheersing en herbeleggen bijbrengt.

Dit boek geeft een stuk gemak omdat de technieken heel snel in praktijk te brengen zijn.

U krijgt een stuk zekerheid dat het risico van uw beleggingsportefeuille minimaal is. Die kostbare fouten in uw risicobeheer kunt u voorkomen.

Technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want u kent op voorhand uw risico en weet dat dit middels de technieken uit dit boek geminimaliseerd is.

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie. En het is al helemaal niet nodig om constant achter de PC te zitten om alles op de minuut te volgen.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50