Zou het niet handig zijn als u in kon schatten wanneer de beurs weer omhoog of omlaag gaat?

Kunt u de beurs niet exact voorspellen? Dat kan nog wel eens meevallen. Beurzen lopen via een een bepaald ritme en koerspatronen maken het vaak mogelijk om inzicht in dat ritme te geven. Als u eenmaal de achtergronden door hebt dan kunt u rustig op de beurs gaan beleggen zonder over de nodige voorspellende gaven te beschikken.

Er bestaan een aantal koerspatronen en de meeste zijn relatief gemakkelijk te herkennen. Met enige oefening leest u er alles uit wat u maar nodig hebt. Sommige mensen denken dat Technische Aandelenanalyse met zijn steunlijnen en weerstandslijnen een kwestie is van domweg wat lijntjes trekken en ze zijn vaak heel verbaasd als deze lijnentrekkerij een wiskundige achtergrond blijkt te hebben.

Elke beurs loopt namelijk volgens een cyclus!
En Koerspatronen maken die zichtbaar.

Belangrijk bij beleggen is de trend. Het heeft geen zin om te kopen zolang de trend nog neerwaarts en het heeft geen zin om te verkopen als de trend nog opwaarts is. In beide gevallen zijn we een dief van de eigen portemonnee. Maar zoals u in dit boek zult zien is een trend ook niet meer dan een wat langer lopende cyclus.

En we moeten weten wanneer die trend tot een einde is, zodat we adequate maatregelen kunnen nemen zoals het verkopen van een portefeuille of deze ten minste te ver verzekeren. Ook hier geldt dat koerspatronen vaak interessante koop- en verkoopsignalen laten zien. .

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet u meer over cycli en de hulpmiddelen om dit zichtbaar te maken dan menig adviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen. De technieken die gebruikt worden wijzen meestal zichzelf. Als we eenmaal begrijpen wat we zien zijn deze technieken buitengewoon gebruiksvriendelijk.

Meer weten? Er zijn nog meer boeken in deze serie en als u verder wilt leren op dit gebied dan zult u zien dat er ook op dat gebied nog wel iets te vinden is.

Het boek "koerspatronen" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 28 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie over koerspatronen, cycli, steun-en weerstand, driehoeksformaties en dergelijke die direct te gebruiken is. Aan overbodige informatie om het boek nog wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek "koerspatronen"? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van beleggen bijbrengt.

Dit boek geeft een stuk gemak omdat de technieken heel snel in praktijk te brengen zijn. Een afdruk van een grafiek, waar dan ook vandaan, zal daarvoor voldoen. (Check de mogelijkheden een van het financiële deel van Yahoo!)

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit. En beleggers maken de meeste fouten juist door onzekerheid. Die kostbare fouten kunt u voorkomen.

Technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren (meestal door niets te doen) omdat u kunt zien of een trend tot een einde aan het komen is of dat er sprake is van een overtrokken paniekreactie, zoals vaak het geval is.

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie, vaak maar één keer per jaar. Dus van de stress van het steeds maar kijken hoe de boel erbij staat bent u mooi verlost

Betaling van het boek (gewoon via uw eigen manier van rekeningen betalen) en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50