DE ZIN EN ONZIN VAN
ELLIOTT EN FIBONACCI


Elliott en Fibonacci.
Is hun faam bij beleggers eigenlijk ergens op gebaseerd?

In de loop der jaren zijn er vele boeken volgeschreven over de theorie van Elliott die vaak wordt gekoppeld aan het werk van Leonardo van Pisa, ofwel Fibonacci.

De zogenaamde reeks van Fibonacci kent een aantal op het eerste gezicht mysterieuze eigenschappen. Maar zijn die wel zo uniek? En zijn ze uniek genoeg om er aandelenkoersen mee te voorspellen?

Binnen een uur kent u het geheim van
Elliott, Fibonacci en hun getallen

En dan weet u dat er bepaalde wetmatigheden in koersen van effecten te vinden zijn. Dan weet u dat het allemaal zelfs wiskundig te bewijzen is. Maar ook dat het flauwekul is om deze wetmatigheden aan een Middeleeuwse ziener toe te schrijven.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de fascinerende wereld van de getallenreeksen in combinatie met aandelenkoersen. Of u er in gelooft of niet, het zal uw blikveld op het gebied van aandelenanalyse in elk geval een stuk verruimen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig zijn ontwikkeld om in hooguit een uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over Elliott, Fibonacci en hun mystieke getallen.

Verbazend eenvoudig. Het aantal basis begrippen dat u er voor moet beheersen zijn op de vingers van één hand te tellen. Binnen een uur praat u er over mee.

Betrouwbaar. Er zijn niet veel cijfers over de betrouwbaarheid van de signalen maar de aanhang die Elliott en Fibonacci hebben is indrukwekkend.

Zie het zelf. Een spreadsheet met alle mogelijkheden om zelf de werking van Fibonaccireeksen uit te testen wordt meegeleverd.

Het boek De Zin en Onzin van Elliott en Fibonacci is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 36 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Ook durven we de zaken die niet lijken te kloppen in de theorie bij de naam te noemen. Aan kritiekloos napraten van goeroes doen we niet.elliott en fibonacci

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "beleggingstechnieken" achteraf via uw eigen bank. U kunt er dus vandaag nog over beschikken. En direct een start maken in de buitengewoon fascinerende wereld van het beleggen.

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek leert u de bekende maar zeker ook niet onomstreden technieken van Fibonacci en Elliott, op zodanige wijze dat er zelf een oordeel over kunt vellen. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Goed, nauwelijks geld voor een dergelijk gespecialiseerd boek, natuurlijk. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek over Elliott geld op omdat u betere analyses kunt maken omdat u weet wat zinvolle informatie is en wat onzin

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een bepaald fonds goed in elkaar zit.

Men zal niet begrijpen waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Maar om die aanpak te kunnen doen is de kennis van dit boek natuurlijk wel wenselijk.

Betaling van het boek via uw eigen bankrekening binnen veertien dagen en ophalen van de website (alleen een link aanklikken in een email die u ontvangt) is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50