Wanhoop niet als u de beurs niet kunt voorspellen!

Kunt u de effectenbeurs niet voorspellen? Dan bent u zeker niet de enige. Sterker nog, er is eigenlijk niemand die het kan maar de meeste deskundigen geven dat liever niet toe.

Maar er is geen reden tot wanhoop want er zijn genoeg interessante alternatieven om op de beurs te beleggen zonder over voorspellende gaven te beschikken.

Met een gestructureerde aanpak komt u er bijna altijd wel uit.

Beleggen is een kwestie van strategie. Welke u dan kiest doet er niet zoveel toe..

Vooral sommige adviseurs en goeroes doen het voorkomen dat je om goed te beleggen over voorspellende gaven moet beschikken waar een waarzegster met een glazen bol jaloers op wordt. Daarna praat men u een constructie aan waar ze zelf de nodige provisie op vangen. Puur eigenbelang dus.

De meeste beleggingsfondsen zien geen kans om de beursindex te evenaren, laat staan een beter rendement te halen ondanks alle moeite die gestoken wordt in het selecteren van wonderaandelen die torenhoge rendementen zullen gaan laten zien.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur kent u waarschijnlijk meer verschillende technieken dan menig adviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen. .

Meer weten? Wilt u meer weten over een bepaald onderewero dat in dit boek wordt aangesneden? In de overige boeken in deze serie vindt u beslist meer diepgravender informatie. Vrijwel alle informatie vindt u wel in één van de boeken terug.

Het boek "beleggingstechnieken" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 28 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan dergelijke overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "beleggingstechnieken" achteraf via uw eigen bank. U kunt er dus vandaag nog over beschikken. En direct een start maken in de buitengewoon fascinerende wereld van het beleggen.

Waar we het trouwens nog niet over gehad hebben is de prijs.

Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Met bijvoorbeeld een techniek als "averaging in" hebt u een supersimpele techniek, die zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief heeft getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €4,95 .
Dit is natuurlijk geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren.

Maar hoe is die rare lage prijs dan toch mogelijk? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver van het boek houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. O Ja, er is ook geen sprake van luxe (en dus dure) bestelprocedures. Ook die kosten houdt u in uw zak.

Maar hoe komt u nu aan dit boek?

Stuur even een emailtje naar jansibie@xs4all.nl met de boektitel die u ontvangen wilt. Dan stuur ik de link naar het digitale boek retour zodat u de PDF op kunt halen. Ook stuur ik even een betaalverzoekje via de bank voor €4,95. Dan zie ik uw betaling wel komen. Trouwens, het boek is ook geschikt voor moderne hulpmiddelen als e-readers en de Ipad.

Wilt u liever een geprint en ingebonden exemplaar?

Wilt u toch een geprint en ingebonden exemplaar? Dat kan ook maar alleen in Nederland. U moet dan even een mail sturen met de naam en adresgegevens waar ik het boek naar toe moet sturen.

Dan komt er €13,- aan printkosten, inbindkosten en verzending bij. Ook hiervoor ontvangt u een betalingsverzoek en na betaling stuur ik u het geprinte exemplaar toe.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van beleggen bijbrengt.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit. En beleggers maken de meeste fouten juist door onzekerheid. Die kostbare fouten kunt u voorkomen.

Geautomatiseerde technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren (in heel veel gevallen door voorlopig even niets te doen)

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie, vaak maar één keer per jaar. Dus van de stress van het steeds maar kijken hoe de boel erbij staat bent u mooi verlost

Betaling van het boek (Gewoon vanaf uw bankrekening) en ophalen van de website is buitengewoon simpel (link aanklikken). Zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.


Aanbieding boeken

Deze toch al zeer voordelige digitale boeken zijn nog aanzienlijk voordeliger wanneer u deze met een aantal tegelijk bestelt. Dan gelden de prijzen uit onderstaand overzicht.

Bij meer dan 10 boeken komt er €2,00 per boek bij.

Bestellen gaat ook hier door het sturen van een email naar jansibie@xs4all.nl met daarop alle titels die u wenst te ontvangen. De bestanden met de digitale boeken worden meestal toegezonden via wetransfer of iets vergelijkbaars. U ontvangt een betaalverzoek op het opgegeven emailadres.

Op dit moment beschikbare boeken

Beleggingstechnieken

De beleggende holbewoner

Elliott en Fibonacci

Grafieken lezen

Koerspatronen

Moneymanagement

Optiefundamenten 1

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 3

Oscillatoren

Point and Figure charting

Trendkanalen 1

Trendkanalen 2

Tradingsystemen

Voortschrijdende gemiddelden deel 1

prijstabel

aantal boeken

prijs per set

prijs per boek

 

 

 

 

 

 

1

€ 4,95

€ 4,95

2

€ 9,00

€4,50

3

€12,75

€4,25

4

€16,00

€4,00

5

€18,75

€3,75

6

€21,00

€3,50

7

€22,75

€3,25

8

€24,00

€3,00

9

€24,75

€2,75

10

€25,00

€2,50